۰۲۱-۷۷۲۷۶۰۶۵
pemikgallery@gmail.com

عسل طبیعی چهل گیاه - 500گرم

عسل صددرصد طبیعی و کوهی (چهل گیاه) با برگه آزمایش معتبر
برند: پمیک
شناسه کالا در انبار: NIVAN-02
شرایط ارسال:   2 روز کاری
110,000 تومان
decrease increase
اشتراک گذاری

 خرید عسل طبیعی از فروشگاه اینترنتی پمیک تحت عنوان نیوانتا که یکی از اسامی قدیم شهر

نهاوند میباشد و قدمتی بیش از 6000 سال دارد ،این شهر یکی از قدیمی ترین و باتمدن ترین شهرهای ایران است و عسل یکی از سوقات این شهر سرسبز است.

با 50 سال سابقه در تولید عسل و میراث گرانبهای مشتری مداری و تعداد 2000 کلونی تولید عسل با کیفیت و طبیعی درسال و کوچ 500 کیلومتری به منظور تغذیه مناسب زنبور قطب مهمی در تولید و جمع آوری عسل در منطقه غرب کشور میباشد.

برای خرید عسل طبیعی نگاهی به فرآیند تولید عسل طبیعی میکنیم
برای تولید نیم کیلوگرم عسل طبیعی باید ۶۰ هزار زنبور، مجموعا ۵۵ هزار کیلومتر پرواز کنند و روی بیش از دومیلیون گل بنشینند تا بتوانند شهد لازم برای تولید این میزان از عسل را به دست آورند.
بعد از جمع‌آوری شهد، زنبور آن را در شکم خود ذخیره می‌کند، در آنجا با آنزیم‌ها ترکیب و سپس شهد به دهان زنبور برگشت داده می‌شود و به دهان زنبور بعدی منتقل می‌شود،‌ این فرآیند آن‌قدر تکرار می‌شود تا شهد تا حدودی هضم شود و در پایان در کندو ذخیره می‌شود. پس از آن زنبورها با بهم زدن بال‌هایشان شهد را خنک می‌کنند که منجر به تبخیر آب موجود در آن می‌شود و ماده‌ای غلیظ به دست می‌آید که آن را عسل می‌نامیم. کندوی زنبور عسل از ماده‌ای به نام موم ساخته می‌شود که از شکم زنبورها خارج و سپس سفت می‌شود.

ویژگی های فیزیکی عسل طبیعی درفروشگاه اینترنتی پمیک
چسبندگی
عسل تازه استخراج شده مایع چسبناکی است که میزان چسبندگی آن به مواد موجود و میزان آب موجود در آن مرتبط می باشد.
غلظت
عسل رقیق بد است؛ عسل غلیظ خوب است”. این هم از باورهای غلطی است که باید اصلاح شود. رقیق یا غلیظ بودن عسل بستگی به دو عامل دارد.
اول: بستگی به میزان آبی است که در عسل وجود دارد. دوم: درجه حرارت محیطی که عسل در آن قرار دارد.
در تابسان عسل کمتر کِش می آید، در زمستان بیشتر. علت این است که بر اثر حرارت عسل شُل می شود و بر اثر برودت خودش را جمع می کند.
رطوبت عسل
درصد رطوبت عسل به عواملی که در فرآیند تولید عسل دخالت دارند بستگی دارد. این عوامل عبارت اند از: شرایط آب و هوایی و رطوبت اصلی شهد. مقدار رطوبت عسل پس از برداشت از کندو و استخراج آن در نتیجه شرایط ذخیره سازی ممکن است تغییر کند. مقدار رطوبت یکی از مهم ترین خصوصیات عسل است که کیفیت نگهداری، شکرک زدن و غلظت آن را تحت تاثیر قرار می دهد.
کشش سطحی
از آنجایی که کشش سطحی عسل پایین است، برای جذب رطوبت، ماده عالی محسوب می شود و منطقه ای که از آن تهیه شده، تعیین کننده کشش سطحی آن است.
رنگ عسل
باور غلطی در میان مردم رایج است که هرچه عسل تیره باشد از کیفیت بالایی برخوردار است و آن عسل طبیعیست که این باور کاملا اشتباه و بدون پشتوانه علمی می باشد.
رنگ عسل در مناطق مختلف کشور به دلیل رطوبت و آب و هوا متفاوت است به طوری که هر چه منطقه برداشت عسل سرسبز تر و مرطوب تر باشد رنگ روشن تر و شفاف تری خواهد داشت
مناطق شمالی کشور رنگ عسل زرد روشن و شفاف
مناطق کوهستانی کشور رنگ عسل کهربایی و عقیقی
مناطق جنوبی کشور رنگ عسل به مراتب تیره تر

خرید عسل طبیعی از فروشگاه اینترنتی پمیک و تفاوت بین رس و شکرک
دیاستاز موجود در عسل ذرات ریز عسل را به خود جذب می کنند و باعث ته نشین و کدر شدن آن می گردد.این خاصیت (رس بستن)فقط در عسل طبیعی رخ می دهد.
بنابراین رس زدن عسل نشان طبیعی بودن عسل می باشد.
تفاوت بین رس و شکرک این است که رس بستن عسل از زیر ظرف شروع به تغییر شکل میکند و شکرک زدن چون به خاطر تبخیر آب به وجود می آید و از خود بلور قندی به جا میگذارد از روی ظرف شروع به ایجاد میکند.
عسلی که حرارت دیده باشد هیچگاه رس و شکرک نمی زند و آن عسل دیگر هیچ خاصیتی ندارد.


خواص عسل طبیعی برای سلامتی در فروشگاه اینترنتی پمیک
خواص ضد باکتریایی
عسل دو اثر ضد باکتری دارد
⦁ اثر باکتریواستاتیک: بدین معنی که قادر است  از تکثیر و رشد باکتری‌ها جلوگیری کند
⦁ اثر ضد باکتری: یعنی می تواند باکتری ها را نابود کند
خواص تغذیه ای
گفته می شود عسل به دلیل سهولت جذب بهتر و مقاومت در برابر کوفتگی ها مخصوصا در مورد فعالیت های فیزیکی، مقاومت خوبی را ایجاد می کند، همچنین باعث تقویت حافظه و کارایی بیشتر آن می شود، بنابراین چه افراد سالم و چه افراد بیمار برای بهبود هر نوع ضعف به ویژه در موارد هضم یا جذب غذا در بدن به آن نیاز دارند. به علاوه باعث افزایش رشد نوزادان، تثبیت مقدار کلسیم، درمان کم خونی و بی اشتهایی می گردد.
کمک به رفع آلرژی
عسل به دلیل دارا بودن مقادیر کم گرده گل، به عنوان یک واکسن طبیعی آلرژِی عمل می‌ کند. اگر در فصل آلرژی از آبریزش بینی و خارش چشم رنج می‌ برید، عسل می‌ تواند کمک زیادی به شما نماید
به محض اینکه مقدار کمی از گرده گل موجود در عسل وارد بدن شما شود، آنتی‌ بادی‌ هایی تولید خواهد نمود که با آن گرده گل مبارزه خواهند کرد و این بدین معناست که بدن شما بصورت تمام وقت، نوعی حالت دفاعی در برابر آن آلرژی ایجاد خواهد نمود، به نحوی که با ورود مقدار کمی از گرده گلی که به آن حساسیت دارید، سیستم ایمنی بدن شما وارد حالت تهاجمی خواهد شد
به دلیل اینکه تنها مقدار کمی گرده گل وارد بدن شما می‌ شود، سیستم ایمنی شما با موفقیت به آن حمله کرده و آن را از بین می‌برد و بطور همزمان، ایمنی بدن را نیز تقویت می‌ کند.
تقویت انرژی بدن
گلوکز و فروکتوز عسل به سرعت وارد جریان خون می‌ شوند و این کار باعث تقویت انرژی مورد نیاز برای تحرک شما خواهد شد.

عسل طبیعی دارویی فوق‌العاده برای درمان سرفه
سازمان بهداشت جهانی عسل را تسکین‌دهنده‌ای معرفی کرده است که با ایجاد لایه‌ای محافظ، سوزش گلو یا دهان را درمان می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد عسل مانند دکسترومتروفان ( ماده‌ی اصلی در داروهای درمان سرفه)، در بهبود سرفه و مشکلات تنفسی ناشی از عفونت دستگاه تنفسی بسیار مؤثر است .
عسل طبیعی زخم‌ها را درمان می‌کند
عسل تا اوایل قرن بیستم درمانی مرسوم برای عفونت بود و با اختراع پنی‌سیلین کم‌کم استفاده از آن به فراموشی سپرده شد. اکنون استفاده از عسل در درمان زخم‌ها دوباره مرسوم شده است و محققان در پی کشف چگونگی تأثیر آن در مبارزه با عفونت‌های پوستی هستند. عسل خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتری و ضد قارچ دارد که آن را به دارویی ایده‌آل برای درمان زخم‌ها تبدیل کرده است.
 عسل طبیعی به درمان پوست سر کمک می‌کند
عسل طبیعی رقیق شده با آب گرم در درمان شوره و خارش سر مؤثر است . در یک آزمایش با به‌کارگیری این روش، هر یک روز در میان به مدت ۴ هفته همه‌ی بیماران مبتلا به این مشکل درمان شدند.

خواص عسل برای تقویت حافظه
 آنتی‌ اکسیدان‌ها، مواد شگفت‌ انگیزی جهت تغذیه سلول‌ های مغز است. تحقیقات نشان داده اند چندین آنتی‌ اکسیدان در عسل وجود دارد که می‌ تواند مغز شما را در بهترین وضعیت خود نگه دارد.
عسل همچنین به جذب کلسیم در مغز و حفظ حافظه کمک می‌ کند. مراقبت مناسب از مغز از طریق مصرف مواد مغذی مناسب می‌ تواند احتمال درگیری شما با زوال عقل در دوران سالمندی را کاهش دهد.

کمک به کاهش سرفه
تمام مواد موجود در شربت سرفه، برای شما سلامتی به ارمغان نمی‌ آورند، اما عسل نوعی داروی قدیمی برای سرفه است که برای سلامتی مفید می‌ باشد. عسل دیواره گلو را پوشش داده و از طریق تسکین انتهای عصب‌ هایی که از گلو محافظت می‌ کنند، باعث آرام شدن گلو می‌ شود.

کمک به بهبود خواب
شیرینی عسل باعث بالا رفتن انسولین خون شما می‌ شود که این امر به نوبه خود باعث آزاد شدن سروتونین فرستنده عصبی می‌ شود. سپس، بدن سروتونین را به ملاتونین (ماده‌ای شیمیایی که به خواب شما کمک کرده) تبدیل می‌ کند.
رفع شوره سر
محلول رقیقی از عسل و آب را بر روی پوست سر خود بکار ببرید و این محلول را به مدت چند ساعت بر روی پوست خود باقی بگذارید، پوست سر شما در سریع‌ ترین زمان ممکن به وضعیت سلامت قبلی خود باز خواهد گشت. در حقیقت، برخی افراد گزارش نموده‌ اند که پس از تنها چند هفته استفاده از این دارو، زخم‌ های پوستی بهبود می‌ یابند.
کمک به رفع رفلاکس اسید معده
عسل به دلیل داشتن آنزیم‌ های مشخصی که موجب تقویت دستگاه گوارشی می‌ شوند، به هضم آسان و نیز کمک می‌ کند.   رفع رفلاکس اسید معده
تقویت سیستم ایمنی
مصرف منظم عسل، به دلیل خواص ضد باکتریایی و آنتی‌ اکسیدانی، می‌ تواند باعث تقویت چشمگیر سیستم ایمنی بدن شما شود. همچنین عسل می‌ تواند به تصفیه و تقویت سیستم گوارشی که برای سلامت ضروری هستند، کمک کند.
خواص عسل برای گوارش
ثابت شده است که عسل برای درمان باکتری های هلیکوباکتر پیلوری (عامل شایع زخم معده) موثر است. همچنین یک پروبیوتیک قوی است که باکتری های خوب موجود در روده ها را که نه تنها برای هضم، بلکه برای سلامتی هم مهم هستند را تغذیه می کند
افزایش میل جنسی
عسل به عنوان یک افزایش دهنده طبیعی میل جنسی به شمار می‌ رود و مصرف منظم آن باعث تقویت قوای جنسی می شود. محققان بیان می‌ کنند که عسل به تولید تستوسترون بیشتر در مردان و استروژن در زنان کمک می‌ کند.

کمک به رفع بیماری‌ های لثه
به دلیل اینکه عسل ماده ضد میکروب بسیار خوبی است، علیرغم محتوای قندی موجود در آن، می‌ تواند به درمان بیماری‌ های لثه کمک کند. محققان اظهار می‌ کنند که آنزیمی در عسل وجود دارد که مسئول تولید پراکسید هیدروژن است. این پراکسید همان ماده‌ ای است که به عسل، خاصیت ضد میکروبی بخشیده و رشد باکتری‌ های پلاک لثه را کاهش داده و مقدار اسیدهای دهان را محدود می‌ کند.
فواید عسل برای تنظیم کلسترول خون
چند نوع آنتی‌ اکسیدان در عسل وجود دارند که با رادیکال‌ های آزاد بدن انسان پیوند می‌ یابند و به کاهش کلسترول خون شما کمک خواهد کرد.
کاهش مدت زمان اسهال
بر اساس تحقیقات، مشخص شده که عسل  شدت و مدت اسهال را کاهش می دهد. درمقابل پتاسیم و مصرف آب را افزایش می دهد که در هنگام تجربه اسهال مفید است. بر اساس تحقیقات انجام شده در لگوش نیجریه، عسل مانع اقدامات پاتوژن هاست که معمولا باعث اسهال می شود.
منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها
عسل طبیعی شامل مجموعه ای از مواد گیاهی است که به عنوان آنتی اکسیدان ها عمل می کند. بعضی از انواع عسل دارای آنتی اکسیدان های موجود درمیوه ها و سبزیجات هستند. آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی در اثر رادیکال های آزاد کمک می کنند.
رادیکال های آزاد به روند پیری و همچنین به توسعه بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی کمک می کنند. تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات آنتی اکسیدانی در عسل به نام پلی فنول ها ممکن است در جلوگیری از بیماری های قلبی نیز نقش داشته باشند.
نحوه نگهداری عسل طبیعی در فروشگاه اینترنتی پمیک
عسل را باید خارج از یخچال قرار داد، چون اگر در یخچال نگهداری شود به مرور زمان غلیظ شده و باعث رس بستن آن می شود.
در ظروف در بسته نگهداری شود.
از آنجایی که عسل خیلی سریع رطوبت را به خود جذب می کند، در هر جایی که قرار می دهید، حتما باید در ظروف در بسته نگهداری شود

 خرید عسل طبیعی از فروشگاه اینترنتی پمیک تحت عنوان نیوانتا که یکی از اسامی قدیم شهر

نهاوند میباشد و قدمتی بیش از 6000 سال دارد ،این شهر یکی از قدیمی ترین و باتمدن ترین شهرهای ایران است و عسل یکی از سوقات این شهر سرسبز است.

با 50 سال سابقه در تولید عسل و میراث گرانبهای مشتری مداری و تعداد 2000 کلونی تولید عسل با کیفیت و طبیعی درسال و کوچ 500 کیلومتری به منظور تغذیه مناسب زنبور قطب مهمی در تولید و جمع آوری عسل در منطقه غرب کشور میباشد.

برای خرید عسل طبیعی نگاهی به فرآیند تولید عسل طبیعی میکنیم
برای تولید نیم کیلوگرم عسل طبیعی باید ۶۰ هزار زنبور، مجموعا ۵۵ هزار کیلومتر پرواز کنند و روی بیش از دومیلیون گل بنشینند تا بتوانند شهد لازم برای تولید این میزان از عسل را به دست آورند.
بعد از جمع‌آوری شهد، زنبور آن را در شکم خود ذخیره می‌کند، در آنجا با آنزیم‌ها ترکیب و سپس شهد به دهان زنبور برگشت داده می‌شود و به دهان زنبور بعدی منتقل می‌شود،‌ این فرآیند آن‌قدر تکرار می‌شود تا شهد تا حدودی هضم شود و در پایان در کندو ذخیره می‌شود. پس از آن زنبورها با بهم زدن بال‌هایشان شهد را خنک می‌کنند که منجر به تبخیر آب موجود در آن می‌شود و ماده‌ای غلیظ به دست می‌آید که آن را عسل می‌نامیم. کندوی زنبور عسل از ماده‌ای به نام موم ساخته می‌شود که از شکم زنبورها خارج و سپس سفت می‌شود.

ویژگی های فیزیکی عسل طبیعی درفروشگاه اینترنتی پمیک
چسبندگی
عسل تازه استخراج شده مایع چسبناکی است که میزان چسبندگی آن به مواد موجود و میزان آب موجود در آن مرتبط می باشد.
غلظت
عسل رقیق بد است؛ عسل غلیظ خوب است”. این هم از باورهای غلطی است که باید اصلاح شود. رقیق یا غلیظ بودن عسل بستگی به دو عامل دارد.
اول: بستگی به میزان آبی است که در عسل وجود دارد. دوم: درجه حرارت محیطی که عسل در آن قرار دارد.
در تابسان عسل کمتر کِش می آید، در زمستان بیشتر. علت این است که بر اثر حرارت عسل شُل می شود و بر اثر برودت خودش را جمع می کند.
رطوبت عسل
درصد رطوبت عسل به عواملی که در فرآیند تولید عسل دخالت دارند بستگی دارد. این عوامل عبارت اند از: شرایط آب و هوایی و رطوبت اصلی شهد. مقدار رطوبت عسل پس از برداشت از کندو و استخراج آن در نتیجه شرایط ذخیره سازی ممکن است تغییر کند. مقدار رطوبت یکی از مهم ترین خصوصیات عسل است که کیفیت نگهداری، شکرک زدن و غلظت آن را تحت تاثیر قرار می دهد.
کشش سطحی
از آنجایی که کشش سطحی عسل پایین است، برای جذب رطوبت، ماده عالی محسوب می شود و منطقه ای که از آن تهیه شده، تعیین کننده کشش سطحی آن است.
رنگ عسل
باور غلطی در میان مردم رایج است که هرچه عسل تیره باشد از کیفیت بالایی برخوردار است و آن عسل طبیعیست که این باور کاملا اشتباه و بدون پشتوانه علمی می باشد.
رنگ عسل در مناطق مختلف کشور به دلیل رطوبت و آب و هوا متفاوت است به طوری که هر چه منطقه برداشت عسل سرسبز تر و مرطوب تر باشد رنگ روشن تر و شفاف تری خواهد داشت
مناطق شمالی کشور رنگ عسل زرد روشن و شفاف
مناطق کوهستانی کشور رنگ عسل کهربایی و عقیقی
مناطق جنوبی کشور رنگ عسل به مراتب تیره تر

خرید عسل طبیعی از فروشگاه اینترنتی پمیک و تفاوت بین رس و شکرک
دیاستاز موجود در عسل ذرات ریز عسل را به خود جذب می کنند و باعث ته نشین و کدر شدن آن می گردد.این خاصیت (رس بستن)فقط در عسل طبیعی رخ می دهد.
بنابراین رس زدن عسل نشان طبیعی بودن عسل می باشد.
تفاوت بین رس و شکرک این است که رس بستن عسل از زیر ظرف شروع به تغییر شکل میکند و شکرک زدن چون به خاطر تبخیر آب به وجود می آید و از خود بلور قندی به جا میگذارد از روی ظرف شروع به ایجاد میکند.
عسلی که حرارت دیده باشد هیچگاه رس و شکرک نمی زند و آن عسل دیگر هیچ خاصیتی ندارد.


خواص عسل طبیعی برای سلامتی در فروشگاه اینترنتی پمیک
خواص ضد باکتریایی
عسل دو اثر ضد باکتری دارد
⦁ اثر باکتریواستاتیک: بدین معنی که قادر است  از تکثیر و رشد باکتری‌ها جلوگیری کند
⦁ اثر ضد باکتری: یعنی می تواند باکتری ها را نابود کند
خواص تغذیه ای
گفته می شود عسل به دلیل سهولت جذب بهتر و مقاومت در برابر کوفتگی ها مخصوصا در مورد فعالیت های فیزیکی، مقاومت خوبی را ایجاد می کند، همچنین باعث تقویت حافظه و کارایی بیشتر آن می شود، بنابراین چه افراد سالم و چه افراد بیمار برای بهبود هر نوع ضعف به ویژه در موارد هضم یا جذب غذا در بدن به آن نیاز دارند. به علاوه باعث افزایش رشد نوزادان، تثبیت مقدار کلسیم، درمان کم خونی و بی اشتهایی می گردد.
کمک به رفع آلرژی
عسل به دلیل دارا بودن مقادیر کم گرده گل، به عنوان یک واکسن طبیعی آلرژِی عمل می‌ کند. اگر در فصل آلرژی از آبریزش بینی و خارش چشم رنج می‌ برید، عسل می‌ تواند کمک زیادی به شما نماید
به محض اینکه مقدار کمی از گرده گل موجود در عسل وارد بدن شما شود، آنتی‌ بادی‌ هایی تولید خواهد نمود که با آن گرده گل مبارزه خواهند کرد و این بدین معناست که بدن شما بصورت تمام وقت، نوعی حالت دفاعی در برابر آن آلرژی ایجاد خواهد نمود، به نحوی که با ورود مقدار کمی از گرده گلی که به آن حساسیت دارید، سیستم ایمنی بدن شما وارد حالت تهاجمی خواهد شد
به دلیل اینکه تنها مقدار کمی گرده گل وارد بدن شما می‌ شود، سیستم ایمنی شما با موفقیت به آن حمله کرده و آن را از بین می‌برد و بطور همزمان، ایمنی بدن را نیز تقویت می‌ کند.
تقویت انرژی بدن
گلوکز و فروکتوز عسل به سرعت وارد جریان خون می‌ شوند و این کار باعث تقویت انرژی مورد نیاز برای تحرک شما خواهد شد.

عسل طبیعی دارویی فوق‌العاده برای درمان سرفه
سازمان بهداشت جهانی عسل را تسکین‌دهنده‌ای معرفی کرده است که با ایجاد لایه‌ای محافظ، سوزش گلو یا دهان را درمان می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد عسل مانند دکسترومتروفان ( ماده‌ی اصلی در داروهای درمان سرفه)، در بهبود سرفه و مشکلات تنفسی ناشی از عفونت دستگاه تنفسی بسیار مؤثر است .
عسل طبیعی زخم‌ها را درمان می‌کند
عسل تا اوایل قرن بیستم درمانی مرسوم برای عفونت بود و با اختراع پنی‌سیلین کم‌کم استفاده از آن به فراموشی سپرده شد. اکنون استفاده از عسل در درمان زخم‌ها دوباره مرسوم شده است و محققان در پی کشف چگونگی تأثیر آن در مبارزه با عفونت‌های پوستی هستند. عسل خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتری و ضد قارچ دارد که آن را به دارویی ایده‌آل برای درمان زخم‌ها تبدیل کرده است.
 عسل طبیعی به درمان پوست سر کمک می‌کند
عسل طبیعی رقیق شده با آب گرم در درمان شوره و خارش سر مؤثر است . در یک آزمایش با به‌کارگیری این روش، هر یک روز در میان به مدت ۴ هفته همه‌ی بیماران مبتلا به این مشکل درمان شدند.

خواص عسل برای تقویت حافظه
 آنتی‌ اکسیدان‌ها، مواد شگفت‌ انگیزی جهت تغذیه سلول‌ های مغز است. تحقیقات نشان داده اند چندین آنتی‌ اکسیدان در عسل وجود دارد که می‌ تواند مغز شما را در بهترین وضعیت خود نگه دارد.
عسل همچنین به جذب کلسیم در مغز و حفظ حافظه کمک می‌ کند. مراقبت مناسب از مغز از طریق مصرف مواد مغذی مناسب می‌ تواند احتمال درگیری شما با زوال عقل در دوران سالمندی را کاهش دهد.

کمک به کاهش سرفه
تمام مواد موجود در شربت سرفه، برای شما سلامتی به ارمغان نمی‌ آورند، اما عسل نوعی داروی قدیمی برای سرفه است که برای سلامتی مفید می‌ باشد. عسل دیواره گلو را پوشش داده و از طریق تسکین انتهای عصب‌ هایی که از گلو محافظت می‌ کنند، باعث آرام شدن گلو می‌ شود.

کمک به بهبود خواب
شیرینی عسل باعث بالا رفتن انسولین خون شما می‌ شود که این امر به نوبه خود باعث آزاد شدن سروتونین فرستنده عصبی می‌ شود. سپس، بدن سروتونین را به ملاتونین (ماده‌ای شیمیایی که به خواب شما کمک کرده) تبدیل می‌ کند.
رفع شوره سر
محلول رقیقی از عسل و آب را بر روی پوست سر خود بکار ببرید و این محلول را به مدت چند ساعت بر روی پوست خود باقی بگذارید، پوست سر شما در سریع‌ ترین زمان ممکن به وضعیت سلامت قبلی خود باز خواهد گشت. در حقیقت، برخی افراد گزارش نموده‌ اند که پس از تنها چند هفته استفاده از این دارو، زخم‌ های پوستی بهبود می‌ یابند.
کمک به رفع رفلاکس اسید معده
عسل به دلیل داشتن آنزیم‌ های مشخصی که موجب تقویت دستگاه گوارشی می‌ شوند، به هضم آسان و نیز کمک می‌ کند.   رفع رفلاکس اسید معده
تقویت سیستم ایمنی
مصرف منظم عسل، به دلیل خواص ضد باکتریایی و آنتی‌ اکسیدانی، می‌ تواند باعث تقویت چشمگیر سیستم ایمنی بدن شما شود. همچنین عسل می‌ تواند به تصفیه و تقویت سیستم گوارشی که برای سلامت ضروری هستند، کمک کند.
خواص عسل برای گوارش
ثابت شده است که عسل برای درمان باکتری های هلیکوباکتر پیلوری (عامل شایع زخم معده) موثر است. همچنین یک پروبیوتیک قوی است که باکتری های خوب موجود در روده ها را که نه تنها برای هضم، بلکه برای سلامتی هم مهم هستند را تغذیه می کند
افزایش میل جنسی
عسل به عنوان یک افزایش دهنده طبیعی میل جنسی به شمار می‌ رود و مصرف منظم آن باعث تقویت قوای جنسی می شود. محققان بیان می‌ کنند که عسل به تولید تستوسترون بیشتر در مردان و استروژن در زنان کمک می‌ کند.

کمک به رفع بیماری‌ های لثه
به دلیل اینکه عسل ماده ضد میکروب بسیار خوبی است، علیرغم محتوای قندی موجود در آن، می‌ تواند به درمان بیماری‌ های لثه کمک کند. محققان اظهار می‌ کنند که آنزیمی در عسل وجود دارد که مسئول تولید پراکسید هیدروژن است. این پراکسید همان ماده‌ ای است که به عسل، خاصیت ضد میکروبی بخشیده و رشد باکتری‌ های پلاک لثه را کاهش داده و مقدار اسیدهای دهان را محدود می‌ کند.
فواید عسل برای تنظیم کلسترول خون
چند نوع آنتی‌ اکسیدان در عسل وجود دارند که با رادیکال‌ های آزاد بدن انسان پیوند می‌ یابند و به کاهش کلسترول خون شما کمک خواهد کرد.
کاهش مدت زمان اسهال
بر اساس تحقیقات، مشخص شده که عسل  شدت و مدت اسهال را کاهش می دهد. درمقابل پتاسیم و مصرف آب را افزایش می دهد که در هنگام تجربه اسهال مفید است. بر اساس تحقیقات انجام شده در لگوش نیجریه، عسل مانع اقدامات پاتوژن هاست که معمولا باعث اسهال می شود.
منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها
عسل طبیعی شامل مجموعه ای از مواد گیاهی است که به عنوان آنتی اکسیدان ها عمل می کند. بعضی از انواع عسل دارای آنتی اکسیدان های موجود درمیوه ها و سبزیجات هستند. آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی در اثر رادیکال های آزاد کمک می کنند.
رادیکال های آزاد به روند پیری و همچنین به توسعه بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی کمک می کنند. تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات آنتی اکسیدانی در عسل به نام پلی فنول ها ممکن است در جلوگیری از بیماری های قلبی نیز نقش داشته باشند.
نحوه نگهداری عسل طبیعی در فروشگاه اینترنتی پمیک
عسل را باید خارج از یخچال قرار داد، چون اگر در یخچال نگهداری شود به مرور زمان غلیظ شده و باعث رس بستن آن می شود.
در ظروف در بسته نگهداری شود.
از آنجایی که عسل خیلی سریع رطوبت را به خود جذب می کند، در هر جایی که قرار می دهید، حتما باید در ظروف در بسته نگهداری شود

مشخصات محصول
محصول شهر نهاوند
نظر خود را درج کنید
  • تنها کاربران عضو می‌توانند بررسی خود را بنویسند
  • بد
  • عالی
مشخصات محصول
محصول شهر نهاوند
برچسب‌های محصول
فیلترها
Sort
display